De Kunst & Ambachtenwinkel

Uniek, duurzaam en van lokale ondernemers

De winkel van OngeEikt

De Kunst & Ambachtenwinkel van OngeEikt is sinds juni 2020 gevestigd aan het Koopmansplein 6-8 in Assen, een tijdelijke locatie.  Hier verkopen we de kunstwerken en ambachtelijke creaties van onze leden. De meeste koopwaar is uniek en duurzaam gemaakt. Bij veel producten is er sprake van hergebruik of het 'upcyclen' van materialen, soms op een onverwachte manier. Ook de natuur speelt een grote rol, op foto's, in beelden en in het hergebruik van bijvoorbeeld wol.
In de winkel is een minibieb, waar je boeken kunt halen en brengen rond thema's als duurzaamheid, kunst, ambachtelijk werk en samenwerken. Ook is er een inleverplek voor kaarsresten. Van deze resten maakt SML-kaarsenatelier weer nieuwe kaarsen. 

Assortiment

We vernieuwen het assortiment en de inrichting van de winkel regelmatig, zodat ook onze vaste klanten nieuwe producten en cadeautjes kunnen vinden.
Er zijn teveel producten om ze allemaal te noemen, maar dit kun je onder andere in onze winkel kopen: calendulazalf, armbandjes, keramiek, pindakaas, ansichtkaarten, duurzaamheidskalender, kaarsen, wierook, plantjes, kussens, schaaltjes, edelstenen, etherische oliën, fotokalenders, kettingen, geschept papier, thee, kiemzaden, textielkunst, mondkapjes, wanddecoraties, talking sticks, flagdrums, kunst, meubels.