De Kunst & Ambachtenwinkel

Uniek, duurzaam en van lokale ondernemers

De winkel van OngeEikt

Wie unieke en vaak duurzame producten van lokale ondernemers zoekt of wil kennismaken met onze coöperatie kon ruim drie jaar terecht aan het Koopmansplein 6-8 in Assen. Onze openingstijden vind je onder 'Contact'


Onze Kunst & Ambachtenwinkel was sinds juni 2020 gevestigd aan het Koopmansplein. Hier verkochten onze leden kunstwerken en ambachtelijke creaties. 
Naast de winkel was de Eikplaats. Hier was een minibieb, waar je boeken kunt halen en brengen rond thema's als duurzaamheid, kunst en ambachten. Ook was er de zadenbieb waar je gratis zaden kunt meenemen en brengen.
Vanaf september stopt de coöperatie met de winkel. Vier van de voormalige leden gaan de winkel en de werkruimte ernaast overnemen om er hun producten te verkopen onder de naam FLOW - inspiratie lokaal.

Veel van onze coöperatieleden hebben een webwinkel. Zie hieronder.

Bij Een kus van Nora kun je terecht voor meubels en andere unieke en gerecyclede producten met 'een kusje erop'.

Bij Felt Sense vind je producten zoals tassen, kleding, framedrums en een handgevilte schaal, gemaakt van natuurlijke materialen en hergebruikte stoffen.

Logo Abdi tradionele houtbewerking

Traditionele Japanse houtbewerking: daarvoor kun je terecht bij Ab-d Art. Kijk in de shop voor onder andere kamerschermen, lampen en onderzetters.

 

 

Duurzaam en handgemaakt vind je bij Elkedaggroener.nl. Zoals eigengemaakte jam, Piets Pindakaas en de Elke dag groener-kalender met ruim 365 duurzame tips.

Magical Nature Aradia van Lissum

Bij Magical Nature is onder andere een webshop waar je thee van diverse kruidenmelanges kunt bestellen. Deze thee bevat geen theïne.

PR logo final

De creaties van PR Works zijn geïnspireerd door de natuur en door het hergebruik van materialen: schilderijen, pasteltekeningen, kunstobjecten van steen en lampen.

Logo Martine Healing

Bij Martine Healing vind je zelfgemaakte Orgonites zoals hartjes, amuletten en piramides. Je kunt ze ook energetisch speciaal op jou laten afstemmen.