Over ons

Samenwerken en co–creatie, daar kom je een stuk verder mee!

logo ongelikt

Over OngeEikt

Wij staan voor samenwerken, voor ondernemen, en voor commercieel gezonde organisaties. Kleinere ondernemers, ZZP'ers en kunstenaars werken vaak vanuit huis, met zo z'n voordelen, maar ook veel nadelen. Bij OngeEikt heb je een plek om te werken, maar ook een plek om te sparren, ideeën uit te wisselen, en samen projecten op te zetten. 

analytics
girl working
conference-room

Onze Leden

Zonder leden geen coöperatie! 

bewerkt eelste portret half klein

Eelste Abels

Oprichter en mede-directeur OngeEikt

 

drs. Eelste is genderfilosoof, en geeft interactieve workshops, coaching, lezingen en college's rondom onbewuste aannames aan onder andere professionals en studenten. 

liedeke

Liedeke van Spronsen

Oprichter en directeur OngeEikt

 

Basisbanen en kaarsenatelier. Wat ooit begon als authentiek kaarsenatelier in Assen met een heel speciaal verhaal, waar van kaarsresten nieuwe kaarsen gemaakt worden, is SuperMirthe’s Lichtpuntjes nu een vooruitstrevend bedrijf dat mensen helpt weer betekenis te voelen door middel van het dagelijkse werk.

frank_en_gonneke

Frank & Gonneke

Wij werken met verschillende technieken, waarbij we samen gaan kijken wat het beste voor jou werkt. Wij bieden jou ondersteuning in jouw proces. De verantwoordelijkheid ligt bij jou, wat betekent dat je zelf thuis ook aan de slag gaat. Samen met jou op weg om jou weer in je kracht te laten staan. Holistisch komt van het woord Holos wat "heel" betekent. Wij kijken naar jou als mens als geheel en helpen je daar waar nodig. Wij kunnen je helpen zodat jij kunt zorgen voor doorbraken voor jezelf en dat jij kunt breken met jouw oude patronen.

nora

Nora

Nora maakt unieke handgemaakte meditatiekussens met buiten- en binnenkussen. Hier kunt u uw meditatiekussen bestellen, op maat of naar uw smaak/voorkeur laten maken.
helena

Helena Hartholt

Zelfsprekend is een plek voor levensKUNST en begeleiding bij de kunst van het LEVEN.

Levenskunstenaar en abstract fotograaf Helena Hartholt zet haar talenten in om het mooie in mensen en de natuur tot uitdrukking te brengen via kunstproducten.  En om mensen op een kunstzinnige manier te begeleiden en/of adviseren (bij veranderingen) in hun privé-leven of werk.

lida

Lida Adriaansen

Met IndianRoot en de Zadenbibliotheek omhelst Lida zaden, planten, tincturen, en alles daaromheen. Te krijgen zijn: Zaden, planten (kruiden, succulenten, bamboe), tincturen, siropen & zalven. Verder organiseert Lida leuke workshops voor kinderen rondom deze onderwerpen.

Margot van Belkum

Margot van Belkum

Ik ben een vakidioot. Met Bureau van Belkum doe ik niets liever dan zzp’ers helpen om hun bedrijf goed op de (digitale) kaart te zetten, zodat ze meer klanten bereiken. Drie van mijn stokpaardjes: investeer in jezelf, zoek samenwerking en benut elkaars talenten.

ageda

Ageda Venema

Hi, ik ben Ageda. En ik heb een droom: Energieneutraal wonen, zelfvoorzienend leven! Wil jij ook groener leven? Lees mijn blogs, download de gratis checklists, schrijf je in voor tips of koop mijn e-book. Heb je liever persoonlijk contact? Als duurzaamheidsspecialist geef ik je advies op maat.

eline groeneheijde

Eline Groeneheijde

"VOEL BEWUST" is de essentie van mijn inzet. Aandachtige aanraking en rituelen zijn manieren om het leven te vieren.
Door te voelen "wat leeft in mij?" en "wat beweegt mij?". Een belangrijke ervaring die ik wil oproepen is: "je bent goed zoals je bent".

Wij werken samen met

De organisaties waar we (nauw) contact mee hebben

Ondernemersfabriek-logo
Logo-gemeente-assen
Toppprogramma-Drenthe
Logo-DDZ
betekeniseconimie
vaart in assen