Ateliers

Kaarsen, keramiek, hout, stofferen, textiele werkvormen

ateliers voor lokale kunstenaars en makers

Sinds juli 2021 beschikt OngeEikt op het Eemland 5b over een locatie, waar plaats is voor diverse ateliers voor o.a. een kaarsenmakerij, keramiek, houtbewerking en voor textiele werkvormen en stoffering. 
Binnenkort plaatsen we meer informatie over de ateliers op deze website.


Eikplaats

Op het Koopmansplein 6 naast de Kunst & Ambachtenwinkel hebben we sinds september 2021 een Eikplaats; waar creatieve ontmoetingen plaatsvinden en je exposities kunt bekijken. In de Eikplaats staat ook de zadenbibiliotheek en een bieb waar je boeken rond duurzaamheid, kunst, ambachtswerk etc. kunt lenen of komen brengen.

Ateliers

In de ateliers van OngeEikt zijn onze leden aan het stofferen, naaien, textiel bewerken, producten afwerken, maar ook maken ze keramiek, bewerken hout of maken kruidenmengsels.

Eemland 5b

In de ateliers op het Eemland wordt hout bewerkt, gezaagd, getimmerd, geboord en geschaafd. Veel materialen of spullen krijgen een tweede leven, want duurzaamheid vinden we belangrijk. 

Winkel

Op het Koopmansplein 8 vind je de Kunst & Ambachtenwinkel van OngeEikt. Onze leden verkopen in de winkel hun producten of bieden er hun diensten aan.